Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Dobry smak
magazyn kulinarny

W skrócie
Kucharz odwiedza Dolny Śląsk. W barokowym zamku w Kraskowie przygotuje kotleciki jagnięce w wersji arystokratycznej, wiedeński gulasz wołowy oraz pomarańczową wariację na temat omletu cesarskiego.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Cykl kulinarny prezentujący zarówno tradycyjne jak i wyszukane potrawy kuchni polskiej oraz światowej. Wszystkie dania przygotowane są w malowniczych, naturalnych plenerach.
Tym razem prowadzący program Robert Makłowicz zabierze nas w kulinarna podróż na Dolny Śląsk. W barokowym zamku w Kraskowie przygotuje kotleciki jagnięce w wersji arystokratycznej, wiedeński gulasz wołowy oraz pomarańczową wariację na temat omletu cesarskiego. Usłyszymy ponadto opowieść o triumfalnym powrocie dobrego smaku na ziemie odzyskane.