Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Dobry smak

magazyn kulinarny  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Kucharz odwiedza Dolny Śląsk. W barokowym zamku w Kraskowie przygotuje kotleciki jagnięce w wersji arystokratycznej, wiedeński gulasz wołowy oraz pomarańczową wariację na temat omletu cesarskiego.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Cykl kulinarny prezentujący zarówno tradycyjne jak i wyszukane potrawy kuchni polskiej oraz światowej. Wszystkie dania przygotowane są w malowniczych, naturalnych plenerach.

Tym razem prowadzący program Robert Makłowicz zabierze nas w kulinarna podróż na Dolny Śląsk. W barokowym zamku w Kraskowie przygotuje kotleciki jagnięce w wersji arystokratycznej, wiedeński gulasz wołowy oraz pomarańczową wariację na temat omletu cesarskiego. Usłyszymy ponadto opowieść o triumfalnym powrocie dobrego smaku na ziemie odzyskane.

Twórcy

Ładuję...