Smaki Indii według Davida Rocco 2: Na plaży i w dżungli (4)

(David Rocco's Dolce India 2: Beach And Jungle)

magazyn kulinarny Kanada 2015  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

David wyrusza w głąb lasu deszczowego, by zwiedzić zarządzaną przez rodzinę Shetye plantację Savoi. Ma ona ponad 200 lat i 40 hektarów powierzchni. Uprawia się na niej m.in. kokosy i mango.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

David wraca do Indii, by podróżować mniej uczęszczanymi szlakami i odkrywać nieznane skarby tego kraju. Z charakterystyczną dla siebie swobodą gotuje w najprzeróżniejszych miejscach i zaprzyjaźnia się z miejscowymi, by lepiej poznać indyjską kuchnię.

David wyrusza w głąb lasu deszczowego, by zwiedzić zarządzaną przez rodzinę Shetye plantację Savoi. Ma ona ponad 200 lat i 40 hektarów powierzchni. Uprawia się na niej m.in. kokosy i mango oraz prawie wszystkie przyprawy świata.

Ładuję...