Smaki Indii według Davida Rocco 2: Na plaży i w dżungli (4)
(David Rocco's Dolce India 2: Beach And Jungle)
magazyn kulinarny Kanada 2015
W skrócie
David wyrusza w głąb lasu deszczowego, by zwiedzić zarządzaną przez rodzinę Shetye plantację Savoi. Ma ona ponad 200 lat i 40 hektarów powierzchni. Uprawia się na niej m.in. kokosy i mango.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
David wraca do Indii, by podróżować mniej uczęszczanymi szlakami i odkrywać nieznane skarby tego kraju. Z charakterystyczną dla siebie swobodą gotuje w najprzeróżniejszych miejscach i zaprzyjaźnia się z miejscowymi, by lepiej poznać indyjską kuchnię.
David wyrusza w głąb lasu deszczowego, by zwiedzić zarządzaną przez rodzinę Shetye plantację Savoi. Ma ona ponad 200 lat i 40 hektarów powierzchni. Uprawia się na niej m.in. kokosy i mango oraz prawie wszystkie przyprawy świata.