Cena smaku (19)

(Chefs: Put Your Menu Where Your Mouth Is: Rosendale)

magazyn kulinarny Wielka Brytania 2008-2009  od 7 lat

W skrócie

Paul Rankin i Richard Phillips rywalizują w eleganckim pubie. Zaczynają od przygotowania menu, które spodoba się stałym klientom lokalu.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

W każdym odcinku dwóch szefów kuchni rywalizuje między sobą o zwycięstwo. O dziewiątej rano spotykają się oni w określo­nym miejscu - eleganckiej restauracji, gastropubie czy barze dla kierowców ciężarówek - i dowiadują, jakie wyzwanie przygotowali dla nich autorzy programu. Kucharze muszą podjąć decyzję, co podadzą na trzydaniową kolację. Następnie, nie przekraczając wyznaczonej im kwoty, kupić potrzebne składniki. O siódmej wieczorem podają kolację klientom. Po deserze goście płacą za posiłek tyle, ile ich zdaniem był on wart.

Paul Rankin i Richard Phillips rywalizują w eleganckim gastro-pubie. Zaczynają od przygotowania menu, które spodoba się stałym klientom lokalu.

Ładuję...