Grzeszki na widelcu: Śledź w śmietanie (95)

magazyn poradnikowy Polska 2015  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

Widzowie dowiedzą się, co niektórzy producenci dodają do filetów śledziowych w zalewie i po czym poznać dobrej jakości śledzie. W kuchni Ania przyrządzi tradycyjne danie. Zrobi także rybę po grecku.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

W programie Anna Guzik będzie pokazywała tradycyjne dania rodzimej kuchni i opowiadała o produktach potrzebnych do ich sporządzenia. A na koniec przygotuje również zdrowszą wersję danej potrawy. Kotlet schabowy czy roladki zyskają zupełne nowe oblicze.

W odcinku widzowie dowiedzą się, co niektórzy producenci dodają do filetów śledziowych w zalewie i po czym poznać dobrej jakości śledzie. W kuchni Ania przyrządzi pyszne tradycyjne śledzie. Zrobi także rybę po grecku.

Twórcy

Ładuję...