Grzeszki na widelcu: Śledź w śmietanie (95)
magazyn poradnikowy Polska 2015
W skrócie
Widzowie dowiedzą się, co niektórzy producenci dodają do filetów śledziowych w zalewie i po czym poznać dobrej jakości śledzie. W kuchni Ania przyrządzi tradycyjne danie. Zrobi także rybę po grecku.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
W programie Anna Guzik będzie pokazywała tradycyjne dania rodzimej kuchni i opowiadała o produktach potrzebnych do ich sporządzenia. A na koniec przygotuje również zdrowszą wersję danej potrawy. Kotlet schabowy czy roladki zyskają zupełne nowe oblicze.
W odcinku widzowie dowiedzą się, co niektórzy producenci dodają do filetów śledziowych w zalewie i po czym poznać dobrej jakości śledzie. W kuchni Ania przyrządzi pyszne tradycyjne śledzie. Zrobi także rybę po grecku.