Grzeszki na widelcu: Kociołek serowy (92)

magazyn poradnikowy Polska 2015  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

W programie podpowiedź, z jakich polskich serów można zrobić pyszne fondue, jak wybrać odpowiednie sery, co może kryć się w produktach seropodobnych i jak kupować chleb do serowego kociołka.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

W programie Anna Guzik będzie pokazywała tradycyjne dania rodzimej kuchni i opowiadała o produktach potrzebnych do ich sporządzenia. A na koniec przygotuje również zdrowszą wersję danej potrawy. Kotlet schabowy czy roladki zyskają zupełne nowe oblicze.

Kociołek serowy, czyli - jak to mówią Szwajcarzy - fondue. W programie podpowiedź, z jakich polskich serów można zrobić pyszny kociołek, jak wybrać prawdziwe sery, co moze kryć się w produktach seropodobnych i jak kupować chleb do serowego kociołka. Ania będzie chciała też namówić na fondue dietetyczkę.

Twórcy

Ładuję...