Grzeszki na widelcu: Śląskie rolady (88)

magazyn poradnikowy Polska 2015  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

Prowadząca zrobi tradycyjne, śląskie rolady z czerwoną kapustą i kluskami. Widzowie dowiedzą się, jak wybrać najlepszą wołowinę do roladek. Zobaczą także, jak niektórzy producenci wędzą boczek.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

W programie Anna Guzik będzie pokazywała tradycyjne dania rodzimej kuchni i opowiadała o produktach potrzebnych do ich sporządzenia. A na koniec przygotuje również zdrowszą wersję danej potrawy. Kotlet schabowy czy roladki zyskają zupełne nowe oblicze.

W odcinku Ania zrobi tradycyjne, śląskie rolady z czerwoną kapustą i kluskami. Widzowie dowiedzą się, jak wybrać najlepszą wołowinę do roladek. Zobaczą także, jak niektórzy producenci wędzą boczek. Będą też zdrowe pieczone roladki z indyka.

Twórcy

Ładuję...