Ewa gotuje (256)

magazyn kulinarny Polska 2015  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Ewa Wachowicz przyrządzi potrawy z wieprzowiny. Na początek ugotuje aromatyczny kapuśniak na wędzonych żeberkach. Następnie upiecze schab faszerowany śliwkami i otoczony w panierce z sezamu.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne, elegancko podane dania, które proponuje, są szybkie w przygotowaniu i skomponowane z powszechnie dostępnych składników. Prowadząca podpowie również, jak można pięknie nakryć stół. A jej kuchnię odwiedzą goście specjalni - autorzy ciekawych przepisów i laureaci konkursu na najlepszą recepturę.

Ewa Wachowicz przyrządzi potrawy z wieprzowiny. Na początek ugotuje aromatyczny kapuśniak na wędzonych żeberkach. Następnie upiecze schab faszerowany śliwkami i otoczony w panierce z sezamu. Z kolei na deser zaserwuje ciasto o ciekawej nazwie - cud miód i jabłka z gruszkami.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...