Rewolucja na talerzu (4/8)
magazyn kulinarny Polska

Emisje w TV
Program archiwalny.
Agata radzi, na jakim oleju najlepiej smażyć placki, a Olga ujawnia kilka ciekawostek na temat zastosowania ziemniaka. Proponują trzy rodzaje placków, które zadowolą nawet wybredne gusta. Tym razem Agata pokaże, na jakim oleju najlepiej smażyć placki, a Olga zdradzi kilka ciekawostek na temat zastosowania ziemniaka. Prowadzące zaproponują trzy rodzaje placków, które zadowolą nawet najbardziej wybredne gusta. Pierwsza propozycja to placki ziemniaczane bez mąki, a przede wszystkim bez smażenia. Agata i Olga pokażą także, jak przyrządzić placki z cukinii i szpinaku, które również nie zawierają mąki. Ostatnia propozycja adresowana jest do fanów słodyczy. Są to placki z gruszki na słodko z dodatkiem cynamonu.
Zobacz także
Rewolucja na talerzu (8)
Pt, 22.01 5:20
Rewolucja na talerzu (4/8)
Pon, 25.01 4:45
Rewolucja na talerzu (1/6)
Pon, 25.01 5:15
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (2/6)
Wt, 26.01 5:15
Rewolucja na talerzu (3/6)
Śr, 27.01 5:15
Rewolucja na talerzu (4/6)
Czw, 28.01 5:05
Rewolucja na talerzu (5/6)
Pt, 29.01 5:20
Rewolucja na talerzu (6)
Pon, 01.02 5:10
Rewolucja na talerzu (1/8)
Wt, 02.02 5:10
Rewolucja na talerzu (2/8)
Śr, 03.02 5:15
