Doradca smaku (3)
W skrócie
Michel przygotuje medalion cielęcy z sosem roquefort, cykorię karmelizowaną z szynką i orzechami, brokuły i solę gotowaną z fettuccine. Kucharz pokaże też, jak upiec ciasto czekoladowe.
Oglądaj w telewizji
Opis
Doświadczony szef kuchni i restaurator Michel Moran w każdym odcinku przygotuje danie lub zestaw tematyczny typu wiosenne sałatki czy przekąski. Pokaże, jak przyrządzać mięsa, zupy, sałaty i desery. Podzieli się swoimi pomysłami i zainspiruje widzów do samodzielnych poszukiwań nowych smaków. Zademonstruje znane potrawy w nowych odsłonach.
Michel zaprezentuje same pyszności - medalion cielęcy z sosem roquefort, cykorię karmelizowaną z szynką i orzechami, brokuły z pieca i solę gotowaną z fettuccine. Wielbiciele słodkości również znajdą coś dla siebie. Tym razem znany kucharz pokaże, jak upiec pyszne ciasto czekoladowe.