KucinAlina (10)
W skrócie
Alina Suder pokazuje kilka ćwiczeń, które pomogą uniknąć kontuzji na stoku. Odwiedza też włoską Dolinę Słońca, gdzie szusował na nartach m.in. Jan Paweł II. Na koniec robi risotto z kiełbasą i tartę ze śliwkami.
Oglądaj w telewizji
Opis
Autorski program kulinarny Aliny Suder - dietetyczki i autorki książki "Jak jeść i żyć, by młodym być". Prowadząca przekonuje, że utrzymanie dobrej kondycji i samopoczucia jest niezwykle łatwe i zaczyna się w kuchni. Prezenterka przemierza Włochy i Polskę, gdzie przygotowuje proste potrawy z łatwo dostępnych produktów.
Alina Suder pokazuje kilka prostych ćwiczeń, które pomogą uniknąć kontuzji na stoku. Odwiedza też włoską Dolinę Słońca, gdzie szusował na nartach m.in. Jan Paweł II. Po szaleństwach na śniegu prowadząca przyrządza risotto con salsiccia i crostata con le Prugne, czyli risotto z kiełbasą i tartę ze śliwkami.