Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Tradycyjny smak

magazyn kulinarny  b.o.

W skrócie

Robert Makłowicz gości w historycznym schronisku nad Morskim Okiem. Wraz z Andrzejem Sikorowskim przypomina wigilijne tradycje. Przyrządza pstrąga w migdałach i knedle ze słoniną.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Cykl kulinarny prezentujący zarówno tradycyjne jak i wyszukane potrawy kuchni polskiej oraz światowej. Wszystkie dania przygotowane są w malowniczych, naturalnych plenerach.

Robert Makłowicz przygotowuje się do świąt Bożego Narodzenia w historycznym schronisku nad Morskim Okiem. W sercu Tatr wraz z Andrzejem Sikorowskim przypomina dawne tradycje świątecznego stołu. Przyrządza pstrąga w migdałach, knedle ze słoniną i awanturkę.

Twórcy

Ładuję...