Jakubiak lokalnie 4 (10)
magazyn kulinarny Polska 2014
W skrócie
Tomasz Jakubiak rusza w Polskę w poszukiwaniu lokalnych smaków. Interesują go potrawy zakorzenione w naszej kulturze, lecz nieco zapomniane.
Oglądaj w telewizji
Czw 6.02 2:10
CANAL+ Kuchnia
Opis
Tomasz Jakubiak wyrusza w Polskę w poszukiwaniu lokalnych smaków i aromatów. Interesują go potrawy mocno zakorzenione w naszej kulturze kulinarnej, lecz nieco zapomniane czy niedoceniane. W ten sposób mistrz kuchni zbiera inspiracje, które później wykorzystuje w przygotowywanych przez siebie daniach. W czwartej serii sprawdzi, jak powstają polskie wędliny długo dojrzewające i sękacze, pokaże co można zrobić z jagnięciny i brokułów. Dowie się także, dlaczego polskie pomidory są najlepsze.
Twórcy
Zobacz także
Jakubiak lokalnie 4 (1)
Wt, 28.01 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (2)
Śr, 29.01 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (3)
Czw, 30.01 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (4)
Pt, 31.01 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (5)
So, 01.02 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (6)
Nd, 02.02 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (7)
Pon, 03.02 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (8)
Wt, 04.02 2:10
Jakubiak lokalnie 4 (9)
Śr, 05.02 2:10