Ugotowani (23)
W skrócie
Trzecią kolację w Warszawie przygotowuje Małgorzata Mikulik, szefowa agencji eventowej. Podczas kolacji u Małgorzaty jej rywale dowiedzą się, czy można podać dania na gazetach.
Oglądaj w telewizji
Opis
Od poniedziałku do czwartku w każdym odcinku prezentuje się jeden z uczestników kulinarnej rywalizacji. Jego zadaniem jest zorganizowanie w najdrobniejszych szczegółach wyjątkowej kolacji dla pozostałych kucharzy amatorów. Przy jednym stole zasiadają osoby mające różne zainteresowania i profesje, a łączy je pasja gotowania. Umiejętności gospodarza oceniają jego rywale. Oprócz walorów smakowych przystawki, dania głównego i deseru liczy się pomysłowość i apetyczny wygląd dania. Punktowane są niebanalne nakrycie stołu, dodatkowe atrakcje wieczoru i ogólna atmosfera spotkania. W niedzielę emitowany jest odcinek, będący tzw. 'the best of' kulinarnych zmagań uczestników z całego minionego tygodnia. W nowej edycji programu gotują także osobistości ze świata show-biznesu oraz wyznawcy różnych religii, którzy prezentują swoje przysmaki.
Trzecią kolację w Warszawie przygotowuje Małgorzata Mikulik, szefowa agencji eventowej. Kobieta uwielbia grać w squasha i zdrowo się odżywia, dzięki czemu z dumą może pochwalić się zrzuconymi ostatnio sześcioma kilogramami. Podczas kolacji u Małgorzaty jej rywale dowiedzą się, czy można podać dania na gazetach, komu nie służy czysta wódka oraz gdzie w domu najlepiej trzymać cukier.