Przez żołądek do serca (20)
W skrócie
Ewa Wachowicz i Witek Iwański gotują dla dwóch przyjaciółek Anety i Karoliny. Przygotują tajską zupę krem z dyni, okonia morskiego z fetą, bakłażanami i gruzińskim sosem z granatów.
Oglądaj w telewizji
Opis
Ewa Wachowicz w roli szefowej sercowego pogotowia kulinarnego. Była Miss Polski, a obecnie dziennikarka pomaga zwaśnionym parom w wypracowaniu porozumienia. Miejscem, w którym odbywają się negocjacje, jest kuchnia. To tu powstaną niebanalne potrawy, które obojgu partnerom poprawią nastroje i doprowadzą do długotrwałego zawieszenia broni.
Tym razem Ewa Wachowicz i Witek Iwański gotują dla dwóch przyjaciółek Anety i Karoliny. Prowadzący przygotują tajską zupę krem z dyni, okonia morskiego z fetą, bakłażanami i gruzińskim sosem z granatów. Na deser kucharze zrobią deser lodowy cynamonowo-waniliowy z gorącymi malinami.