Przez żołądek do serca (20)

magazyn kulinarny Polska 2012-2014  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

Ewa Wachowicz i Witek Iwański gotują dla dwóch przyjaciółek Anety i Karoliny. Przygotują tajską zupę krem z dyni, okonia morskiego z fetą, bakłażanami i gruzińskim sosem z granatów.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz w roli szefowej sercowego pogotowia kulinarnego. Była Miss Polski, a obecnie dziennikarka pomaga zwaśnionym parom w wypracowaniu porozumienia. Miejscem, w którym odbywają się negocjacje, jest kuchnia. To tu powstaną niebanalne potrawy, które obojgu partnerom poprawią nastroje i doprowadzą do długotrwałego zawieszenia broni.

Tym razem Ewa Wachowicz i Witek Iwański gotują dla dwóch przyjaciółek Anety i Karoliny. Prowadzący przygotują tajską zupę krem z dyni, okonia morskiego z fetą, bakłażanami i gruzińskim sosem z granatów. Na deser kucharze zrobią deser lodowy cynamonowo-waniliowy z gorącymi malinami.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...