Przez żołądek do serca (18)

magazyn kulinarny Polska 2012-2014  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

Ewa Wachowicz i Witek Iwański gotują dla studentów Izy i Mariusza. Zaproponują im carpaccio z jajami przepiórczymi, makaron z sosem pomidorowym i tuńczykiem oraz tartę tatin z jabłkami.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz w roli szefowej sercowego pogotowia kulinarnego. Była Miss Polski, a obecnie dziennikarka pomaga zwaśnionym parom w wypracowaniu porozumienia. Miejscem, w którym odbywają się negocjacje, jest kuchnia. To tu powstaną niebanalne potrawy, które obojgu partnerom poprawią nastroje i doprowadzą do długotrwałego zawieszenia broni.

W dzisiejszym odcinku Ewa Wachowicz i Witek Iwański gotują dla pary aktywnych studentów Izy i Mariusza. Kulinarny duet zaproponuje swoim gościom carpaccio z jajami przepiórczymi, makaron z ostrym sosem pomidorowym i tuńczykiem oraz tartę tatin z jabłkami.

Twórcy

Ładuję...