Zdrowie na widelcu: Budyń (22)

magazyn poradnikowy Polska 2013  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

Anna Guzik przyjrzy się budyniowi. To popularny dodatek do ciast i deserów, chociaż sam w sobie, podobnie jak jego kuzyn kisiel, stanowi słodką przekąskę. Prowadząca skosztuje też puddingu.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Program, w którym Anna Guzik sprawdzi, co jedzą widzowie i zmieni ich nawyki żywieniowe tak, aby byli piękni i zdrowi. Prowadząca odwiedzi markety i poszuka w nich zdrowych produktów. Doradzi, co warto, a czego nie warto kupować. Następnie zaprosi do swojej kuchni, gdzie zademonstruje bogate w witaminy produkty, które urozmaicą codzienne posiłki.

Anna Guzik przyjrzy się budyniowi. To popularny dodatek do ciast i deserów, chociaż sam w sobie, podobnie jak jego kuzyn kisiel, stanowi słodką przekąskę. Prowadząca skosztuje tradycyjnego, angielskiego puddingu oraz zaskakującego budyniu z warzyw i kaszy. Ania podpowie, co zrobić, żeby budyń był zdrowym deserem bogatym w witaminy, białko i wapń.

Twórcy

Ładuję...