Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Smak Szampanii

magazyn kulinarny  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Robert Makłowicz przygotowuje potrawy w piwnicach Szampanii, gdzie leżakuje 20 butelek najsłynniejszego szampana. Dodaje go do potrawy z raków, zupy i sałaty.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Cykl kulinarny prezentujący zarówno tradycyjne jak i wyszukane potrawy kuchni polskiej oraz światowej. Wszystkie dania przygotowane są w malowniczych, naturalnych plenerach.

Robert Makłowicz tym razem zaprasza widzów do francuskiej Szampanii, która słynie nie tylko ze smakowitego trunku, ale i oryginalnej kuchni. Kucharz gotuje w piwnicach, gdzie leżakuje 20 butelek najsłynniejszego szampana. Napoju tego dodaje do potrawy z raków, zupy i sałaty.

Twórcy

Ładuję...