Zdrowie na widelcu: Ryby wędzone (13)

magazyn poradnikowy Polska 2013  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

Anna Guzik podpowie, co warto wiedzieć o rybach, zanim wybierzemy się na sklepowe łowy. Gospodyni programu opowie m.in. czym różni się wędzenie na ciepło od wędzenia na zimno.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Program, w którym Anna Guzik sprawdzi, co jedzą widzowie i zmieni ich nawyki żywieniowe tak, aby byli piękni i zdrowi. Prowadząca odwiedzi markety i poszuka w nich zdrowych produktów. Doradzi, co warto, a czego nie warto kupować. Następnie zaprosi do swojej kuchni, gdzie zademonstruje bogate w witaminy produkty, które urozmaicą codzienne posiłki.

Tym razem Anna Guzik weźmie pod lupę ryby wędzone. O tym, że ryby należy jeść, nie trzeba nikogo przekonywać. Prowadząca podpowie, co warto wiedzieć o rybach, zanim wybierzemy się na sklepowe łowy. Gospodyni programu opowie m.in. czym różni się wędzenie na ciepło od wędzenia na zimno. Na koniec Anna Guzik zaprosi widzów do swojej kuchni i zaprezentuje ciekawe przepisy kulinarne na pasty rybne.

Twórcy

Ładuję...