Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Czeski smak

magazyn kulinarny  b.o.

W skrócie

Robert Makłowicz przygotowuje dania na Hradczanach. Pod pałacem prezydenckim przyrządzi polewkę z flaczków. Nie zabraknie knedlików i piwa. Dowiemy się, jak smakują topielce.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Cykl kulinarny prezentujący zarówno tradycyjne jak i wyszukane potrawy kuchni polskiej oraz światowej. Wszystkie dania przygotowane są w malowniczych, naturalnych plenerach.

Tym razem Robert Makłowicz przygotowuje dania na praskich Hradczanach, wśród tłumu zaciekawionych turystów. Pod oknami prezydenckiego pałacu przyrządzi czeską polewkę z flaczków. Nie zabraknie również knedlików i piwa. Widzowie dowiedzą się ponadto, jak smakują tzw. topielce.

Twórcy

Ładuję...