Zdrowie na widelcu: Kuchnia chińska (29)

magazyn poradnikowy Polska 2013  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

Anna Guzik prezentuje kuchnię Dalekiego Wschodu. Widzowie poznają źródła kuchni chińskiej i produkty, które są w niej wykorzystywane. Prowadząca przygotuje też ciekawe orientalne dania.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Program, w którym Anna Guzik sprawdzi, co jedzą widzowie i zmieni ich nawyki żywieniowe tak, aby byli piękni i zdrowi. Prowadząca odwiedzi markety i poszuka w nich zdrowych produktów. Doradzi, co warto, a czego nie warto kupować. Następnie zaprosi do swojej kuchni, gdzie zademonstruje bogate w witaminy produkty, które urozmaicą codzienne posiłki.

Tym razem Anna Guzik bliżej pozna kuchnię Dalekiego Wschodu. Widzowie poznają źródła kuchni chińskiej i charakterystyczne produkty, które są w niej wykorzystywane. Prowadząca pokaże, jak nie dać się nabrać na tanie podróbki i zamienniki stosowane przez producentów. Jak zwykle Ania zaprosi widzów do swojej kuchni - tym razem zmierzy się z nie lada wyzwaniem - przygotuje orientalne dania. Na koniec widzowie przekonają się, czy uda się jej poczęstować dietetyczkę porcją chińszczyzny na wynos z osiedlowej budki.

Twórcy

Ładuję...