Wiem, co jem (9/16)
magazyn poradnikowy Polska 2010

W skrócie
W tym odcinku dowiemy się, jaki olej nadaje się do smażenia, jaki warto używać do sałatek, a kupno którego jest tylko stratą pieniędzy.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrowe produkty w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
W tym odcinku dowiemy się, jaki olej nadaje się do smażenia, jakiego warto używać do sałatek, a kupno którego jest tylko stratą pieniędzy. Nauczymy się także, w jaki sposób nabyć pełnowartościowy produkt.
Twórcy
Zobacz także
Wiem, co jem (7/16)
Nd, 10.08 0:30
Wiem, co jem (8/16)
Nd, 10.08 1:05
Wiem, co jem (9/16)
Nd, 10.08 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (10/16)
Pon, 11.08 1:15
Świat według Kiepskich: Wiem, co jem (438)
Śr, 13.08 13:30
i 2 późniejsze emisje
Wiem, co jem (11/16)
So, 16.08 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (12/16)
Nd, 17.08 1:15
Wiem, co jem (13/16)
Nd, 17.08 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (14/16)
Pon, 18.08 1:30