Wiem, co jem (9/16)
magazyn poradnikowy Polska 2010

W skrócie
W tym odcinku dowiemy się, jaki olej nadaje się do smażenia, jaki warto używać do sałatek, a kupno którego jest tylko stratą pieniędzy.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrowe produkty w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
W tym odcinku dowiemy się, jaki olej nadaje się do smażenia, jakiego warto używać do sałatek, a kupno którego jest tylko stratą pieniędzy. Nauczymy się także, w jaki sposób nabyć pełnowartościowy produkt.
Twórcy
Zobacz także
Wiem, co jem (9/15)
So, 28.06 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (10/15)
So, 28.06 6:35
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (11/15)
Nd, 29.06 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (12/15)
Nd, 29.06 6:35
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (1/10)
Śr, 02.07 4:20
Wiem, co jem (6/10)
Czw, 03.07 4:25
Świat według Kiepskich: Wiem, co jem (7)
Czw, 03.07 20:50
i 3 późniejsze emisje
Wiem, co jem (10/16)
Pt, 04.07 3:40
Wiem, co jem (9/16)
Pt, 04.07 4:10
Wiem, co jem (13/15)
So, 05.07 6:00
i 1 późniejsza emisja