Wiem, co jem 3 (2/16)
magazyn poradnikowy Polska 2011
W skrócie
Katarzyna Bosacka uczy rozpoznawania prawdziwego miodu słynącego ze swoich wartości odżywczych. Pokazuje sposób unikania chińskich podróbek i podstępnych chwytów nieuczciwych dystrybutorów.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Katarzyna Bosacka kontroluje jakość polskiej żywności dostępnej zarówno w mniejszych sklepach, jak i supermarketach. Sprawdza między innymi, ile masła jest w maśle, a ile mięsa - w parówkach. Podpowiada także, jak nie dać się nabrać na chwyty marketingowe specjalistów od reklamy, a także czym się kierować, wybierając zdrową żywność.
Katarzyna Bosacka nauczy widzów, jak rozpoznać smaczny, a jednocześnie pełen wartości odżywczych miód. Pokaże, w jaki sposób unikać chińskich podróbek, a także zdemaskuje podstępne chwyty nieuczciwych dystrybutorów.