Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Smak Apeninów

magazyn kulinarny  b.o.

W skrócie

Robert Makłowicz w plenerach włoskich Apeninów przyrządza tradycyjne specjały górali apenińskich: polędwicę wołową z octem balsamicznym, risotto z prawdziwkami oraz zapiekankę.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Cykl kulinarny prezentujący zarówno tradycyjne jak i wyszukane potrawy kuchni polskiej oraz światowej. Wszystkie dania przygotowane są w malowniczych, naturalnych plenerach.

Podróżujący po świecie w poszukiwaniu nowych smaków Robert Makłowicz zaprasza widzów we włoskie Apeniny. W naturalnych plenerach przyrządza potrawy z dodatkiem słynnego octu balsamicznego. Prezentuje również tradycyjne specjały kulinarne górali apenińskich: polędwicę wołową z octem balsamicznym, risotto z prawdziwkami oraz zapiekankę apenińską.

Twórcy

Ładuję...