Kuchenne rewolucje (9/13)

program rozrywkowy Polska 2012  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

Magda Gessler gości w słynącym z produkcji soków i nektarów Tymbarku. 'Zajazd pod Jodłową Górą 'mieści się tuż obok zakładów przetwórstwa owocowego. Przed laty znajdowała się tu dyskoteka.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Magda Gessler przyjmuje zaproszenia kolejnych właścicieli lokali gastronomicznych w Polsce, którzy potrzebują pomocy. Odwiedza restauracje wymagające zmian i przejmuje w nich obowiązki szefa. Wykorzystuje swoje doświadczenie w branży i niezawodną intuicję. Próbuje potraw, testuje umiejętności personelu i sprawdza higienę pracy. Potem na dwa dni zamyka lokal i wprowadza poprawki: układa nową kartę, uczy kulinarnych sztuczek i zmienia wystrój wnętrz. Goście ocenią efekty metamorfozy lokalu. Po kilku tygodniach Magda Gessler wraca, by sprawdzić, czy wprowadzone przez nią reguły są przestrzegane i eksperyment okazał się sukcesem.

Magda Gessler gości w słynącym z produkcji soków i nektarów Tymbarku w centralnej części Beskidu Wyspowego. Zajazd pod Jodłową Górą mieści się tuż obok zakładów przetwórstwa owocowego. Przed laty znajdowała się tu dyskoteka. Edyta i Janusz chcą, by ich lokal nie kojarzył się z przeszłością, dlatego proszą doświadczoną restauratorkę o odczarowanie tego miejsca.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...