Wiem, co jem (16-ost.)
magazyn poradnikowy Polska 2011
W skrócie
Wigilia to najpiękniejsza kolacja w całym roku. Katarzyna Bosacka opowie, dlaczego nie warto robić grzybowej i barszczu z torebki i co kryją w sobie kupne pierogi z kapustą i grzybami.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Katarzyna Bosacka kontroluje jakość polskiej żywności dostępnej zarówno w mniejszych sklepach, jak i supermarketach. Sprawdza między innymi, ile masła jest w maśle, a ile mięsa - w parówkach. Podpowiada także, jak nie dać się nabrać na chwyty marketingowe specjalistów od reklamy, a także czym się kierować, wybierając zdrową żywność.
Wigilia to najpiękniejsza i najzdrowsza kolacja w całym roku. Katarzyna Bosacka opowie dlaczego nie warto robić grzybowej i barszczu z torebki i co kryją w sobie kupne pierogi z kapustą i grzybami.