Kudłaci kucharze USA (5)

(The Hairy Bikers: Hog Wild)

magazyn kulinarny USA 2011  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

Bill i Paul kontynuują swoją kulinarną podróż po Stanach. W miasteczku w Teksasie poznają oryginalną metodę przyrządzania wieprzowiny. Przygotowują potrawę dla grupy wielbicieli motocykli.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Amerykańska wersja brytyjskiego programu, w którym dwóch znawców sztuki kulinarnej podróżuje na motocyklach po kraju i próbuje lokalnych specjałów. Rolę przewodników po kulinarnych tradycjach Stanów Zjednoczonych pełnią mechanik Bill Allen i doświadczony szef kuchni Paul Patranella. Wielbiciele motocykli i dobrego jedzenia przemierzają różne amerykańskie stany. Po drodze przygotowują oryginalne dania. W pierwszym odcinku odwiedzają stan Arkansas, gdzie udowadniają widzom, że potrawy z miejscowych żab są bardzo smaczne.

Bill i Paul kontynuują swoją kulinarną podróż po Stanach Zjednoczonych. W tym odcinku odwiedzają pewne miasteczko w Teksasie. Poznają oryginalną metodę przyrządzania wieprzowiny. Przygotowują solidną i sycącą potrawę, którą częstują grupę wielbicieli motocykli.

Twórcy

Ładuję...