Wszystkiego słodkiego: Desery świata (1/8)
magazyn kulinarny Polska
W skrócie
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler przygotowują hiszpańskie churros, francuską tartę tatin oraz włoskie tiramisu. Następnie zajmą się przyrządzeniem i upieczeniem tortu bezowego.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler prezentują różnego rodzaju desery. Bywa, że są to proste przekąski, ale nierzadko pokazują także prawdziwe cukiernicze dzieła sztuki. W każdym odcinku pojawiają się nowe przepis, które łączy wykorzystywanie najwyższej jakości produktów i znakomity smak.
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler przygotowują hiszpańskie churros, francuską tartę tatin oraz włoskie tiramisu. Następnie zajmą się przyrządzeniem i upieczeniem tortu bezowego i wielobarwnych makaroników.
Twórcy
Zobacz także
Wszystkiego słodkiego: Wielkanoc (3/8)
Pon, 20.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wszystkiego słodkiego: Lekkie jak chmurka (4/8)
Wt, 21.05 6:25
i 1 późniejsza emisja
Wszystkiego słodkiego: Dla każdego (5/8)
Śr, 22.05 6:25
i 1 późniejsza emisja
Wszystkiego słodkiego: Nowoczesna klasyka (6/8)
Czw, 23.05 6:25
i 1 późniejsza emisja
Wszystkiego słodkiego: Idą goście (7/8)
Pt, 24.05 6:25
i 1 późniejsza emisja
Wszystkiego słodkiego: Wakacje (8)
Pon, 27.05 6:00
i 1 późniejsza emisja